Contacteer ons

Contact Persoon : Emma

Telefoonnummer : +86-18899852927

WhatsApp : +8618899852927

Free call

Digitaal VERSUS CMYK/Off-Vastgestelde Druk

July 8, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Digitaal VERSUS CMYK/Off-Vastgestelde Druk

Wanneer het werken aan een kleinhandelsvertoning die, kunnen sommige cliënten aan de grafiek nieuw zijn op vertoning wordt gedrukt. 

Het prototype kijkt helder en aantrekkelijker, willen wij de kleuren op hen! In productie, lijken de kleuren wat beetjedark aan me…

Wat veroorzaakt dit verschil? 

Kom met me de redenen vinden, hier, wij verstrekken wat te verklaren verwijzing:

 

laatste bedrijfsnieuws over Digitaal VERSUS CMYK/Off-Vastgestelde Druk  01) Eerste van die verschillen is de bladgrootte

 

De digitale druk stelt typisch kleiner blad in werking grootte-typisch 19“ bladen met sommige machines die naar 29“ stijgen.

De compensatiedruk anderzijds stelt typisch persen in werking die 29“ en 40“ bladen zijn.

Deze verhoging van grootte staat nu en dan voor sommige soorten toe die die niet mogelijk op kleinere bladen is drukken. Sommige voorbeelden omvatten affiches, boeken grote dekking vereisen, en bepaalde soorten die brochures, verpakkingsmaterialen, plastieken, douane kleinhandelspunt van aankoopvertoningen enz.

 

laatste bedrijfsnieuws over Digitaal VERSUS CMYK/Off-Vastgestelde Druk  02) Tweede van die verschillen is de kleurenvertegenwoordiging

 

Elk die stuk van drukmateriaal biedt lichtjes uiteenlopende interpretaties en controles over aan hoe de kleuren op een pagina worden toegepast worden. De compensatiepersen kunnen bepaalde kleurencontroles verstrekken die aan digitale druk superieur zijn. Bijvoorbeeld, is de drukpantone kleuren (een kleurbeheersysteem) nauwkeuriger op compensatiepersen omdat zij Pantone-eigenlijk inkt gebruiken. Dit is belangrijk het meest typisch voor grote collectieve merken waarvoor de kleurenconsistentie een aanzienlijke hoeveelheid geld waard is.

 

Vind hieronder om het verschil visueel te kennen:

laatste bedrijfsnieuws over Digitaal VERSUS CMYK/Off-Vastgestelde Druk  2

laatste bedrijfsnieuws over Digitaal VERSUS CMYK/Off-Vastgestelde Druk  03) Het derde die verschillen is dat de digitale persen beduidend goedkoper zijn voor snel-keerpuntprojecten

 

De digitale druk biedt kortere keerpunttijden aan omdat de beduidend kleinere insteltijd. De winkels die digitale druk doen kunnen goed van dezelfde dag en volgende dag die efficiënter en aanbieden goedkoper dan die met compensatiedruk drukken.

Bijvoorbeeld, zou het maken ontdekken om een project op verscheidene digitale persen te werpen die minimale opstelling vereisen. Anderzijds, zou het werpen van het op veelvoudige compensatiepersen veelvoudige platen en tijd vereisen de platen behoorlijk om te inkten.

laatste bedrijfsnieuws over Digitaal VERSUS CMYK/Off-Vastgestelde Druk  4

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

emma_duan@popdisplaypro.com
+8618899852927
+86-18899852927
(+86)-18899852927