PopDisplay Pro (HK) Co., Ltd.

Kleinhandelsvertoningen 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Popdisplay Pro (HK) Company Ltd.

Van goede kwaliteit kartonpos vertoningen voor verkoop
Van goede kwaliteit kartonpos vertoningen voor verkoop
Wij hebben zaken met POPDISPLAYPRO een paar jaren nu gedaan, zijn wij zeer tevreden. Het ontwerp en de dienst zijn eerste klasse.

—— Greg@Canada

De snelle levering, koppelt snel terug en tot dusver geen problemen. De kwaliteit die zij is hoog aan concurrerende prijzen hebben geleverd. Geadviseerd!

—— Mat@UK

Ik ben online Chatten Nu

Popdisplay Pro (HK) Company Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Popdisplay Pro (HK) Company Ltd. Popdisplay Pro (HK) Company Ltd. Popdisplay Pro (HK) Company Ltd. Popdisplay Pro (HK) Company Ltd. Popdisplay Pro (HK) Company Ltd. Popdisplay Pro (HK) Company Ltd. Popdisplay Pro (HK) Company Ltd. Popdisplay Pro (HK) Company Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : PDP
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 2.70 M-3.30 M
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%
Supply Capability: 5000 sets monthly

Korte Inleiding

Popdisplay Pro is een nieuw en dynamisch die team in 2015 wordt gevestigd, vanaf het begin worden wij gewijd om POP vertoningen te ontwerpen en te vervaardigen, en het in het klein verkopen de oplossingen van de opslagvertoning te verstrekken.
Geen kwestie waar uw zaken worden gevestigd, zijn wij bereid om aan uw behoeften te voldoen; wij waarderen de kans om u onze doeltreffendheid, betrouwbaarheid en snelle reactie te tonen. Het werk van al ons team moet uw Punt van Aankoop/Punt van het project van de Verkoopvertoning krijgen komt met succes aan het leven.
Wij zijn trots van het voorzien van een paar prestigieuze merken van hun POP douane/POS vertoningen: Mooie Woman®, Grijze Goose®, Philips Lighting®, CC'S®, M&M'S®, Verwende Girls®.

 

Uw Enige Bron om Vertoningsproject Vervuld te krijgen

Wij zijn meer dan een POP vertoningsfabrikant, het Prolevensonderhoud van Popdisplay het volledige proces in controle van de het programma, de begroting en tevredenheid van de cliënt.
Ontwerp, het testen, productie, druk, distributie en laad verhandelt (indien nodig), leveren en uitvoeren voor, worden zij allen behoorlijk geleid; dit staat ons toe om de hoogste kwaliteitsnormen en de efficiency te verzekeren om uw vertoningen aan u zo vlug mogelijk te worden.
 

Het dienen van Onze Partners, Klein of Groot

Of een startbedrijf hun eerste nieuwe opslagvertoning bestudeert, of een groot detailhandelaar een nieuw POP vertoningsproject moet op touw zetten, staat ons ervaren team met +5 jaar van in-opslagdeskundigheid tot uw dienst 24/7. Bekijk verder ons het werkproces zoals volgend voor visuele het verhandelen vertoningen.

 

Contactgegevens
Popdisplay Pro (HK) Company Ltd.

Contactpersoon: Ms. Emma

Tel.: +86-755-23244955

Fax: 0086-755-27125208

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)